Готуємо суп – нестандартний рецепт з фото

Рецепти супів з зеленого горошку виглядають більш яскравими, мають власний неповторний аромат. Виходячи від того, який ви виберете рецепт приготування, суп можна зробити легким або, навпаки, насиченим і ситним.

Перед тим як почати готувати, прочитайте ось ці поради, які повинні полегшити ваше перебування на кухні.

Якщо ви бажаєте зробити ситний обід, то приготуйте суп наступним чином. Триста грамів свіжого зеленого горошку промийте і переберіть і рецепт готов. Покладіть в каструльку з водою п’ятсот грамів баранини і варіть двадцять хвилин на мінімальному вогні, по необхідності знімаючи піну. Поки вариться м’ясо, очистіть дві середні цибулини, нашаткуйте соломкою. Перекладіть в каструлю зелений горошок і цибулю. Чотири свіжих томату обшпарте окропом, видаліть шкірку, подрібніть. Очистіть і гарненько промийте чотириста грамів картоплі, поріжте невеликими кубиками. Через п’ятнадцять хвилин після того, як покладете горох, додайте в каструльку картопля і томати, приправте суп трьома подрібненими часточками часнику, сіллю, перцем за смаком, кількома лавровими листками. Продовжуйте варити, поки не приготується картопля. Рецепти супів і інших страв можна знайти на сайті http://gotuemo.com.ua, а також прочитати відгуки господинь.

Або приготуйте легкий супчик із зеленого горошку, рецепт дуже простий. Розморозьте двісті грамів овочевої суміші і триста грамів гороху. Одну велику цибулину дрібно поріжте, обсмажте на рослинному маслі до золотисто-темного кольору в каструлі, в якій станете варити суп. Лук посипте двома чайними ложками паприки, залийте водою, щоб та не пригоріла. Дві картоплини наріжте брусочками, додайте до цибулі. Дайте супу трохи проваритися, посипте перцем і улюбленої приправою для супу, посоліть. Потім покладіть достатню кількість локшини, варіть до готовності. Суп прикрасьте подрібненою зеленню, подавайте зі сметаною.

Інший варіант  рецепту з фото супу із зеленим горошком – пікантний і пряний. Щоб його приготувати покладіть в каструлю чотириста грамів свіжого зеленого горошку, залийте насиченим м’ясним бульйоном, додайте близько літра води, поставте на плиту. Поки закипає бульйон, почистіть дві цибулини, поріжте, перекладіть в каструлю. Нашаткуйте три гілочки селери, подрібніть два очищених бульби картоплі, кубиками наріжте два копчені сосиски і бекон. Покладіть в закипілий бульйон картоплю, сосиски, бекон, селера, вогонь збавте до мінімуму. Суп приправте трьома горошинами чорного перцю, щіпкою чебрецю, накрийте каструлю кришкою, варіть, поки суп не стане більш густим. За пару хвилин до закінчення варіння обов’язково додайте дві гвоздички і три лаврових листки. Суп розлийте по тарілках, прикрасьте рубаною зеленню петрушки.

Подібні компанії:

Ваш відгук буде першим

Додати відгук про компанію